Udforsk de seneste FTF-A-tilbud og få mere for pengene

Som medlem af FTF-A får du eksklusiv adgang til en række fordelagtige medlemsfordele, der kan give dig mere for dine penge. Du kan nyde godt af særlige rabatter og tilbud på alt fra forsikringer og bankprodukter til rejser og fritidsaktiviteter. Derudover har du mulighed for at deltage i eksklusive arrangementer og netværksaktiviteter, hvor du kan udvide dit professionelle netværk og få inspiration til din karriere. Uanset om du er på udkig efter økonomiske besparelser eller personlig udvikling, så er medlemskabet af FTF-A en investering, der kan give dig merværdi i hverdagen.

Spar penge på forsikringer og ydelser

Ved at udnytte de seneste FTF-A-tilbud kan du spare penge på dine forsikringer og andre ydelser. Opdag de nyeste FTF-A tilbud og se, hvordan du kan få mere for dine penge. Medlemskabet giver dig adgang til en række fordele, som kan hjælpe dig med at reducere dine udgifter og få mere ud af dine forsikringer og andre ydelser. Tjek de aktuelle tilbud og se, hvordan du kan optimere din økonomi.

Særlige rabatter på kurser og uddannelse

FTF-A tilbyder en række særlige rabatter på kurser og uddannelse til deres medlemmer. Uanset om du ønsker at opgradere dine kompetencer eller finde en ny karrierevej, kan du drage fordel af disse tilbud. Du kan finde alle informationer om A-kasser, herunder FTF-A, på denne hjemmeside. Lad dig inspirere og find det kursus, der passer bedst til dine behov.

Personlig rådgivning til din karriereudvikling

FTF-A tilbyder personlig rådgivning, der kan hjælpe dig med at udvikle din karriere. Vores erfarne rådgivere kan give dig indsigt i dine kompetencer og interesser, så du kan finde den rette vej for dig. De kan også hjælpe dig med at skrive en stærk ansøgning og forberede dig til jobsamtaler. Uanset om du søger en ny stilling, overvejer at skifte branche eller ønsker at avancere i din nuværende organisation, kan vores rådgivning være med til at gøre din karriereudvikling mere målrettet og succesfuld.

Netværksmuligheder med ligesindede fagfæller

FTF-A tilbyder rige muligheder for at udvide dit professionelle netværk gennem en række arrangementer og aktiviteter. Du kan møde ligesindede fagfæller og udveksle erfaringer og idéer i et uformelt og inspirerende miljø. Deltagelse i netværksaktiviteter giver dig adgang til værdifuld viden og indsigt, som kan hjælpe dig med at udvikle din karriere og styrke din position på arbejdsmarkedet. Uanset om du foretrækker større konferencer eller mere intime gruppesamtaler, har FTF-A noget at byde på, der passer til dine behov og interesser.

Juridisk bistand ved arbejdsrelaterede problemer

FTF-A tilbyder juridisk bistand ved arbejdsrelaterede problemer. Deres erfarne jurister kan rådgive om rettigheder og forpligtelser i forbindelse med ansættelsesforhold, herunder opsigelse, ferie, sygdom og andre arbejdsretlige emner. Medlemmer kan få gratis rådgivning og hjælp til at håndtere tvister med arbejdsgiver. Derudover kan FTF-A bistå med at udarbejde kontrakter og gennemgå aftaler. Denne service er inkluderet i medlemskabet og kan være en stor hjælp, hvis man står over for udfordringer på arbejdspladsen.

Støtte til efteruddannelse og kompetenceudvikling

FTF-A tilbyder en række muligheder for at støtte efteruddannelse og kompetenceudvikling. Som medlem kan du få dækket op til 80% af udgifterne til kurser og uddannelse, der kan styrke dine faglige kompetencer. Der er også mulighed for at søge støtte til deltagelse i konferencer og seminarer, som kan give dig ny inspiration og viden inden for dit fagområde. Desuden kan du få rådgivning om karriereudvikling og hjælp til at finde de rette uddannelsestilbud, der passer til dine behov og ønsker for din fremtidige karriere.

Hjælp til at navigere i overenskomster og aftaler

Som medlem af FTF-A får du adgang til en række aftaler og overenskomster, der kan give dig mere for pengene. Vores eksperter kan hjælpe dig med at navigere i disse aftaler og finde de tilbud, der passer bedst til dine behov. Uanset om du søger rabatter på forsikringer, bedre vilkår for din pension eller andre økonomiske fordele, kan vi guide dig gennem de forskellige muligheder. Kontakt os i dag for at få en personlig rådgivning og få mest muligt ud af dit medlemskab.

Adgang til eksklusive events og arrangementer

Som medlem af FTF-A får du adgang til en række eksklusive events og arrangementer, der giver dig mulighed for at netværke, lære nyt og få indsigt i aktuelle emner. Uanset om du er interesseret i karriereudvikling, sundhed eller blot ønsker at udvide dit sociale netværk, så finder du spændende tilbud, der passer til dine behov. Disse eksklusive arrangementer giver dig desuden mulighed for at møde ligesindede og udveksle erfaringer i et inspirerende miljø.

Bliv en del af en stærk faglig sammenslutning

Når du bliver medlem af FTF-A, bliver du en del af en stærk faglig sammenslutning, der arbejder for at sikre dine rettigheder og interesser på arbejdspladsen. Som medlem får du adgang til en række eksklusive fordele, såsom rådgivning, kurser og muligheden for at deltage i faglige netværk. Derudover har FTF-A indgået en række aftaler, der giver dig adgang til fordelagtige tilbud på alt fra forsikringer til fritidsaktiviteter. Uanset om du er nyuddannet eller har været på arbejdsmarkedet i mange år, kan FTF-A hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit medlemskab.