Sådan sparer du batteri på din iPhone

En effektiv måde at spare batteri på din iPhone er at slukke for unødvendige funktioner. Funktioner som Bluetooth, Wi-Fi og mobildata kan dræne batteriet, hvis de er tændt, når du ikke bruger dem. Sørg for at slukke for disse funktioner, når du ikke har brug for dem. Du kan også slukke for funktioner som Airdrop og AirPlay, medmindre du aktivt bruger dem. Derudover kan du slukke for bakgrundsaktivitet for apps, du ikke bruger ofte, for at spare yderligere på batteriet.

Reducer skærmens lysstyrke

En af de mest effektive måder at spare batteri på din iPhone er at reducere skærmens lysstyrke. Jo højere lysstyrke, jo mere strøm bruger din skærm. Prøv at sænke lysstyrken til et niveau, hvor du stadig kan se indholdet tydeligt. Du kan også aktivere den automatiske lysstyrke-funktion, som justerer lysstyrken efter omgivelserne. Derudover kan du finde flere iPhone tips til at spare batteri på vores hjemmeside.

Aktivér strømbesparende tilstand

Aktivér strømbesparende tilstand for at forlænge din iPhones batterilevetid. Denne tilstand reducerer skærmens lysstyrke, slår baggrundsfunktioner fra og begrænser CPU-ydeevnen. Du kan aktivere strømbesparende tilstand ved at gå til Indstillinger > Batteri > Strømbesparende tilstand. For at få de nyeste anmeldelser og vurderinger af iPhone 14 Pro, kan du læse anmeldelser fra eksperter.

Undgå at lade telefonen op hele tiden

Det er ikke nødvendigt at lade din iPhone op hele tiden. Tværtimod kan det være skadeligt for batteriet. Lad kun telefonen op, når den har brug for det, og undgå at lade den op hele natten. Hvis du lader telefonen op, når den har omkring 20-30% batteri tilbage, forlænger du batteriets levetid. Overvåg også batteriforbruget og luk apps, du ikke bruger, for at spare på batteriet.

Luk apps, der kører i baggrunden

Mange apps kører i baggrunden, selv når du ikke bruger dem aktivt. Dette kan hurtigt tømme batteriet på din iPhone. For at forhindre dette, er det vigtigt at lukke apps, som du ikke længere har brug for. Du kan gøre dette ved at dobbeltklikke på hjemknappen og derefter swipe op på de apps, du vil lukke. På denne måde forhindrer du, at de fortsat kører i baggrunden og bruger unødvendigt batteri.

Deaktivér automatisk opdatering af apps

Automatisk opdatering af apps kan hurtigt tømme din iPhone’s batteri. Du kan deaktivere denne funktion ved at gå til Indstillinger > App Store og slå ‘Opdater apps automatisk’ fra. På den måde vil dine apps kun blive opdateret, når du manuelt vælger at opdatere dem. Dette kan hjælpe med at spare på batteriet, da din iPhone ikke konstant skal tjekke for og downloade opdateringer.

Sluk for Bluetooth og Wi-Fi, når de ikke bruges

Bluetooth og Wi-Fi forbruger en del batteri, selv når de ikke er i brug. Derfor er det en god idé at slukke for disse funktioner, når du ikke har brug for dem. Du kan gøre dette ved at gå ind i indstillingerne på din iPhone og slå Bluetooth og Wi-Fi fra. Vær opmærksom på, at du mister visse funktioner, når disse er slået fra, så du bør kun slukke for dem, når du ikke har brug for at bruge dem.

Lad ikke telefonen blive for varm

Når din iPhone bliver for varm, bruger den mere batteri. Undgå at efterlade din telefon i direkte sollys eller i varme omgivelser, da det kan få batteriet til at overophede. Sørg også for at lukke apps, der bruger meget processorkraft, da det også kan få telefonen til at blive for varm. Hvis din iPhone bliver uventet varm, så lad den køle af i et par minutter, før du bruger den igen.

Brug mørk tilstand, hvis din iPhone understøtter det

Mørk tilstand er en effektiv måde at spare batteri på din iPhone. Når du aktiverer mørk tilstand, skifter din iPhone til et mørkere skærmlayout, hvilket reducerer den mængde energi, der bruges til at oplyse skærmen. Dette kan give en mærkbar forøgelse af batteritiden, særligt hvis du bruger din iPhone meget til læsning eller andre aktiviteter, hvor skærmen er tændt i længere tid ad gangen. For at aktivere mørk tilstand skal du gå til Indstillinger > Skærm og lysstyrke og slå mørk tilstand til. Bemærk, at ikke alle apps understøtter mørk tilstand, så du kan stadig opleve, at nogle dele af din iPhone forbliver i lys tilstand.

Overvej at købe en ekstra batterioplader

En ekstra batterioplader kan være en god investering, hvis du ofte er ude af hjemmet og har behov for at oplade din iPhone undervejs. En ekstra oplader giver dig mulighed for at oplade din telefon, også når du ikke har adgang til en stikkontakt. Det kan være praktisk, hvis du f.eks. er på farten hele dagen eller tager på længere rejser, hvor du ikke har mulighed for at oplade din telefon jævnligt. En ekstra oplader kan give dig den ekstra strøm, du har brug for, så du kan holde din iPhone tændt, uanset hvor du befinder dig.